Credit Finance

FINANCE-MEDIA

Вночі авіація Росії, як на полігоні, розстріляла ракетами Запоріжжя —

1

За попередньою інформацією ЗОВА, російські літаки вночі 9 жовтня випустили по Запоріжжю 12 ракет. Більшість ракет влучили в житлові багатоповерхові та приватні будинки в одному з районів Запоріжжя. Частково зруйновано 9-поверховий будинок. Зруйновано п’ять приватних будинків. Уражені об’єкти інфраструктури. Пошкоджено 20 автомобілів.

Об этом сообщает Корупция Ру



Наразі відомо щодо 12 загиблих. Ушпиталено 49 постраждалих, з них 6 дітей. Інформація уточнюється. Під завалами можуть знаходитись люди. На місцях подій триває рятувальна операція. Вже врятовано 8 осіб. Постраждалим надається необхідна допомога.


1
2
3
4
5
6
7
8
9


2


Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв


— Запоріжжя знову зазнало масованого ракетного обстрілу. Внаслідок ворожої атаки постраждали житлові будинки. Виникла пожежа. На цей час, за попередньою інформацією, відомо, що ушкоджено біля 20 будинків приватного сектору та біля 50 багатоповерхівок.


Також ушкоджено 4 освітніх заклади. Рятувальники вже надали дозвіл комунальним службам на ліквідацію наслідків прильотів.


На цей час відомо про 17 загиблих. Щирі співчуття рідним.


10 11 12 13 14

3


Ворожі ракети долітають до Запоріжжя менше ніж за хвилину з момента «виходу», — ОВА


Запоріжжя знаходиться близько до ведення бойових дій і саме тому час «прильоту» (після «виходу») дуже маленький – менше хвилини. Про це в ефірі телеканалу «Freedom» сказав очільник Запорізької ОВА Олександр Старух.


Також Старух зазначив, що агресор намагається атакувати місто дронами-камікадзе. Обласна влада зараз відпрацьовує досвід Одеси, Миколаєва, аби перехоплювати і ці «апарати».

Источник: Слон РУ